lördag 1 januari 2011

2010

Största irritationsmomentet: Att Pc Gamers forum blev så trasig efter uppdateringen och att den ännu inte har blivit lagad helt.

Största katastrofen var när jag förlorade mamma i slutet på maj.

Bästa festen: Julbordet med jobbet som blev årets enda fest för mig.

Bästa boken: The Player of Games av Iain M Banks

Största spelupplevelsen: Batman: Arkham Asylum gav en riktigt skön känsla och var roligt att spela. Bioshock nådde inte riktigt upp till samma nivå men det beror mest på det höga tempot. Stämningen var det inget fel på.

Största besvikelsen: StarCraft II

Roligaste samlarutgåvan: Det här blir lite svårt för jag gillar verkligen min BSG-box men jag tror nog att StarCraft II-lådan slår den ändå, trots att jag inte gillade själva spelet.

Roligaste träffen: Catahyas Pepparkaksträff. Bloggträffen på mässan och styrelsemötet i början på juli var också bra men tre dagar tillsammans med trevliga, roliga, fantasyintresserade människor gav lite mer än vad några timmar på ett stökigt kafé rimligtvis kan ge.

Årets Blä! Att jag har varit så väldigt trött.

Årets bästa: Förlovningen med sambon strax efter jul.

Året började tungt med mammas operation i januari och sedan fortsatte det på den vägen. Mammas sjukdom och död har kastat en skugga över hela året och kommer förmodligen fortsätta så långt framöver. Konstigt nog har jag trots det kunnat glädja mig åt saker under året. Jag har träffat trevliga människor, läst bra böcker, sett bra tv och faktiskt försökt må bra mitt i alla akutresor och sjukbesök, begravningar och all sorg. Och året avslutades fint med en förlovning.

5 Comments:

Anonym said...

oj, förlovning minsan. Stort grattis!

Miss E said...

Hoppas 2011 blir ett fint år - grattis till förlovningen!

Arina said...

Tack!

Jag tycker 2011 har vissa förutsättningar att bli ett bra år.

Bokomaten said...

Vlket tumultartar år! Men man får ju ändå säga att det gått uppåt!? Och grattis till förlovningen!=) Så himla roligt!! Gud, vad glad jag blir!=) Måste ha varit helt fruktansvärt att förlora sin mamma.

Tips till nästa långresa är ju att ta med en juste serie om du har en ok laptop. Och ett par hörlurar. Om du är mellan böcker menar jag. Tar ju ingen plats och är himla avkopplande om man väntar.

Arina said...

Tack! Jo det känns som om det borde gå uppåt nu.

Jag har ingen laptop men jag brukar nästan alltid somna när jag är ute och reser så det går bra ändå. Det brukar inte bli mycket läst när jag är borta heller så jag packar hellre lätt.