lördag 31 december 2011

2011

Det gångna året har varit ganska lugnt, inga större katastrofer eller omvälvande händelser har inträffat. Men några minnesvärda händelser eller upplevelser finns det förstås.

I augusti hämtade vi hem våra papegojor, Aspen och Lillkråka, som har get oss mycket glädje sedan dess. De är vackra och roliga och jag tröttnar aldrig på att höra dem småprata.


Böcker
När jag skulle välja ut den bästa boken såg jag till min förvåning att jag läst flera riktigt bra böcker i år. Fevre Dream är tyvärr den enda jag kommit mig för att recensera men även Anathem av Neal Stephensom och Retribution Falls av Chris Wooding var riktigt bra om än på väldigt olika sätt. Den sistnämnda skall recenseras snart, jag lovar.

TV
Sambon och jag såg alla säsongerna av Buffy och det var en upplevelse. Vi har även sett Torchwood 1-2 och har precis börjat på Supernatural. Själv har jag sett den första säsongen av nya Doctor Who. På vanlig tv är det nog Downton Abbey som varit mest minnesvärd. Även denna upplevelse delar jag med sambon.

Film
Trassel och Dumma mej är de filmer jag minns bäst. Den sista har jag hunnit se två gånger.

I övrigt är det nog inget särskilt jag minns från året, jag har till exempel undvikit att göra bort mig och inga katastrofer har inträffat. Det har varit ett bra år.

2 Comments:

Anonym said...

fina papegojor!

Arina said...

Tack! Ja, vi är väldigt nöjda med vårt köp.