söndag 20 mars 2011

Omslagsförvirring

Häromdagen skulle jag köpa den här boken,
höll på att få med mig den häroch kom hem med den här.
Det är alldeles uppenbart att den som packat upp böckerna var lika förvirrad som jag för alla tre stod på samma ställe och hade inte det främsta exemplaret varit kantstött så¨hade jag kommit hem med rätt bok.

8 Comments:

Anna said...

Haha, ja, de var verkligen förvirrande lika. Dock så är Ängelns Lek nästan lika bra som Vindens Skugga. :)

Arina said...

Jag hoppades på det.

Sigrid Drakhjärta said...

Tur ändå att det var Ängelns Lek och inte Lyckan är enblablaosv... Ängelns lek är så pass bra att det inte riktigt gör något att den kommer med av misstag :)

Arina said...

Jag har visserligen läst en Gavalda förut och den gillade jag men kan ändå inte annat än hålla med. Det var definitivt inte det jag var ute efter den här gången och jag fick i alla fall med mig rätt författare och en bra bok.

Bokomaten said...

Hahaha, det går verkligen trender i omslag.=) Lustigt det där hur man plötsligt kan stå med flera stycken precis likadana. Speciellt när det är Amerikansk fantasy/skräck. En läderklädd kvinna med vind i håret på en kulle till så lägger jag ner.;)

snowflake said...

*skrattar*
Fin iakttagelse.

Nattens bibliotek said...

Intressant observation. Framförallt att Änglens lek och Vindens skugga har nästan samma omslag. Jag har bara läst Vindens skugga. Påminner Zafóns böcker om varandra så mycket att det försvarar liknande omslag??

Arina said...

Kanske är det bristande fantasi hos omslagsdesignern eller så vill de visa att böckerna hör ihop på något sätt. Jag tror på det förra.